23 İLKOKUL ÖĞRENCİSİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER 03.05.2016

Lise Toplum ve Hizmet Kulübümüz daha önce Kars Ardahan’daki Lehimli Merkez İlköğretim Okulu’na yaptıkları kitap ve kırtasiye desteği projesinin bir devamı olarak bu kez de Ağrı Eleşkirt’teki Gözaydın İÖO ve Kayayolu İÖO’ndaki toplam 23 öğrenciye spor ayakkabı hediye edebilmenin mutluluğunu yaşıyor. Kulüp öğrencilerimiz Melisa Işıkoğlu, Emel Yılmaz, Öykü Su Baskın, Hüsnü Lale, Ceyla Badak, Doğa Melisa Demirer, Melis Tarakçıoğlu ve Göksu Aktün bu okullarla temasa geçerek ihtiyaçları belirlediler, akabinde bu proje için kampanyalar düzenlediler ve temin ettikleri malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar. Kampanyalara destek veren herkese teşekkür ediyor, kulübümüzün bundan sonraki projelerine de desteklerinizi bekliyoruz.