11. IŞIKKENT SANAT SERGİSİ SİZLERİ BEKLİYOR 12.04.2018

Anaokulundan liseye, tüm öğrencilerimizin değişim-dönüşüm teması çerçevesinde yaptıkları resim, seramik ve tasarım çalışmaları 11. Işıkkent Sanat Sergisi’nde yer aldı. 1.000 parçanın üzerinde eserin bulunduğu sergi 12-19 Nisan tarihleri arasında Yaşar Üniversitesi’nde gezilebilecek. Serginin en çarpıcı özelliği “Değişim-Dönüşüm” konusuna farklı yaş düzeylerinde öğrencilerin getirdikleri yorum farklılıkları oldu. Işıkkent Eğitim Kampusü olarak bizler, yaratıcılığı teşvik etmeye, cesaretle denemeye, kazanımları uygulamaya dökmeye inanıyor; her yıl görsel sanatlar bölümümüzün öncülüğünde her yaş düzeyindeki öğrencilerimizin yıl boyunca gerçekleştirdikleri sanat çalışmalarını sergimizde bir araya getiriyoruz. Tüm öğrencilerimizi, velilerimizi ve mezunlarımızı sergimize bekliyoruz.