1 VE 2. SINIFLARIMIZ İYİLİK KULESİ İNŞA ETTİLER 19.10.2023

Bu hafta, öğrencilerimiz "Bir Nokta Nezaket" adlı duygusal bir kitap okudular. Bu güzel hikaye, nezaketin önemini vurgulayarak başkaları üzerindeki olumlu etkisini anlatmaktadır. Bu kavramı daha da pekiştirmek için öğrencilerimiz nezaketi temsil eden kelimeleri belirledi ve bu kelimeleri yaka kartlarını süsleme amacıyla kullandılar. Bu, onlara nezaketin önemini görsel olarak ifade etme imkanı sağlayan eğlenceli ve yaratıcı bir etkinlik oldu. Nezaket mesajımızı başkalarıyla paylaşmak amacıyla öğrencilerimiz ikinci sınıf sınıflarını ziyaret etme şansına sahip oldular. Bu ziyaret sırasında, öğrencilerimiz nezaketin ne anlama geldiği ve nasıl başkalarına nezaket gösterebileceğimiz konusunda anlamlı konuşmalara katıldılar. Nezaket kartlarını gururla sergilediler ve kendi nezaket eylem fikirlerini paylaştılar. İkinci sınıf öğrencileriyle birlikte çalışarak, nezaketi temsil eden farklı kelimeleri kullanarak bir "nezaket kulesi" inşa etmek için işbirliği yaptık. Tüm katılımcılar için harika bir öğrenme deneyimi oldu.