YABANCI ÖĞRETMENLERİNDEN KÜLTÜRLERİNİ VE ÜLKELERİNİ DİNLEDİLER 10.10.2023

3. Sınıf öğrencilerimiz, “Kişiliğimiz ve Davranışlarımız Toplumsal Değerlerin Oluşmasını Etkiler” ana fikri doğrultusunda; Uluslararası farkındalığın artırılması adına okulumuz öğretmenlerimizden Carolina Quintana, David Nuh ve Sim Topaç’ın hazırladığı ilgi çekici ve bir o kadar da keyifli sunumlarını izlediler. Bu sunumlarda öğrencilerimiz toplum içindeki uygun davranışlarımızın, sağlıklı bir sosyal ortam oluşturabilmede ve doğru iletişim kurmada ne kadar önemli olduğunu öğrendiler. Ayrıca, farklı toplumların değerlere bakış açısını görüp dünyanın her yerinde insanların farklılıklarına rağmen haklı olabileceklerini anlayarak aktif, sevgi dolu ve yaşam boyu öğrenen bireyler olma yolunda farkındalık kazandılar.