ZAMAN KAPSÜLÜ 10 YIL SONRA TOPRAK ÜSTÜNE ÇIKTI 10.06.2021

2011 yılında Yabancı Diller Bölüm Başkanı Denise Diana Noonan liderliğinde 11TM sınıfı öğrencilerinin, proje festivali kapsamında “Quo Vadis” isimli çalışmalarının devamı olarak hazırladıkları zaman kapsülü mezunlarımızın da katıldığı bir törenle toprak üstüne çıkarıldı. Etkinliğin açılışını Lise Müdürümüz Tufan Çapar yaptı, o dönemde lisemizin müdürü olan Myriam Levi’nin mesajını okudu. Daha sonra yine o döneme tanıklık eden öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz söz aldı. 2011 yılı 11TM sınıfı öğrencileri adına ise 2012 mezunumuz Tutku Encü konuştu ve duygularını ifade etti. Mezunlarımızın birlikte toprak üstüne çıkardığı Zaman Kapsülü katılımcıların ortak heyecanı ile açıldı ve içindekiler hep birlikte yüksek sesle okundu. Heyecan, kahkaha ve duygu yüklü etkinlik @iekalumni hesabından da katılamayan mezunlarımız için canlı yayınlandı. Zamana tanıklık etmek, dün ile bugün arasında kurulan bu anlamlı bağın gücünü paylaşmak hepimizi hem duygulandırdı hem de gücümüze güç kattı. Okulumuzun bilgi, birikim ve kültürünü oluşturmakta emeği geçen tüm yönetici ve öğretmenlerimize, onu yaşatan tüm mezunlarımız ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ederiz.