YEKTA KOPAN ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU 11.04.2019

Edebiyatımızda son dönemin önemli öykücülerinden, sinemamızda seslendirme sanatının en önde gelen temsilcilerinden, ülkemizde kültür sanat programcılığında akla gelen ilk isimlerden, aynı zamanda radyo programcılığıyla bilinen ve daha pek çok alanda ürün veren yazar, seslendirme sanatçısı Yekta Kopan ile buluşan öğrencilerimiz keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin öykülerini okudukları, hafızalarında Şimşek McQueen, Sid gibi birçok animasyon karakteriyle özdeşleşen Yekta Kopan ile birlikte olmak heyecan vericiydi. Öykü kahramanlarından, seslendirme sanatçısı olmaya, program yapımcılığından öykü yazmaya kadar birçok konunun konuşulduğu Söyleşiye katılan Yekta Kopan’a değerli katkıları için çok teşekkür ederiz.