KIŞ KERMESİMİZE BÜTÜN IŞIKKENT AİLESİNİ BEKLİYORUZ 10.12.2021

Okul Aile Birliklerimizin okulumuzun bahçesinde düzenlediği Işıkkent Geleneksel Kış Kermesini bu yıl 18 Aralık Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Her yıl olduğu gibi kermesten elde edilen tüm gelir, kurucu müdürlerimizden örnek insan rahmetli Handan Oktar’ın adını taşıyan EÇEV’deki Eğitim Fonu’na aktarılacaktır. Anaokulundan liseye tüm velilerimizi ve öğrencilerimizi kermeste yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Kermese göstereceğiniz ilgi yarınların çağdaş eğitimcilerinin yetişmesine güç katacaktır. Sevgili Handan Oktar’ı bir anlamda yaşattığımız bu önemli güne tüm Işıkkentlileri eksiksiz bekliyoruz.

Sağlığınız bizim için her şeyden önemli! 18 Aralık Cumartesi günü açık havada yapılacak olan kermesimiz için kampüsümüze girişlerde HES kodu ve aşı sorgulaması yapılacaktır. Güvenliklerden geçerken HES sorgulamalarında tüm katılımcı firmaların ve misafirlerimizin bizlere yardımcı olmalarını rica ederiz. Aşısı bulunmayan misafirlerimizin son 48 saat içerisinde numunesi verilmiş negatif PCR test sonucu beyan etmeleri istenecektir.

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.