DOĞA KANUNLARININ ETKİLERİNİ YAŞAMDAN ÖRNEKLERLE İŞLEDİLER 14.04.2021

Dördüncü ünitemiz olan “Dünyanın İşleyişi” ünitesinde “Doğa kanunları insan ve toplumları etkiler.” ana fikrinden yola çıkarak, öğretmenimiz Doğan Çelik’i, ilkokul üçüncü sınıflar olarak dersimizde konuk ettik. Bu keyifli sohbette Doğan öğretmenimiz bizlerle Archimedes’ten, suyun kaldırma gücünden, suda oluşabilecek rif akıntılarından ve özellikle kendisinin aktif olarak gerçekleştirdiği dalma sporundan bahsetti. Öğrencilerimizin keyifle dinlediği ve sorularla meraklarını giderdiği sohbet, öğrencilerimiz için doğa kanunlarının insan yaşamındaki etkisine güzel bir bilgilendirme ve örneklendirme oldu. İlkokul üçüncü sınıflar olarak Doğan Öğretmen’e tüm güzel paylaşımlarından dolayı teşekkür ederiz.