BAHAR ŞENLİĞİMİZE BEKLİYORUZ 30.05.2019

Bir eğitim öğretim yılını daha tamamlarken hep birlikte yorgunluk atacağımız Bahar Şenliğimizi bu yıl 12 Haziran Çarşamba günü gerçekleştireceğiz. Şenliğimizde öğrenci performanslarının yanı sıra Gripin Grubu’nun vereceği bir konser de yer alacaktır. Anaokulundan liseye tüm öğrencilerimizin aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte katılmalarını arzu ettiğimiz şenliğimizi şimdiden ajandalarınıza not etmenizi rica ederiz. Güvenlik nedeniyle şenliğe katılım davetiye ile olacaktır. Her öğrencimizin velisine 6 adet davetiye 29 Mayıs Çarşamba günü öğrencilerimiz aracılığıyla ulaştırılacaktır. Şenliğe girişte öğrencilerimizden davetiye istenmeyecektir. Yanında daha fazla misafir getirmek isteyen velilerimiz Okul Aile Birliklerimizden ya da okul asistanlarımızdan ilave davetiye temin edebilirler. Şimdiden çok keyifli bir etkinlikte buluşmak üzere sizleri okulumuza bekliyoruz.