İYİ TATİLLER! 19.06.2020

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın tüm Işıkkent topluluğu için sağlıklı, verimli ve başarılı geçmesini dileyerek, 9 Eylül Pazartesi günü kapılarımızı hep birlikte heyecanla açmıştık. Koca bir yıla dair ders planlarımızı ve takvimimizi yapılandırmış, yıl sonu gösterilerimizi, okulumuzun olmazsa olmazı törenlerimizi tasarlamış, martılarımızı uğurlayacağımız mezuniyet ve kapanış törenlerimizde tüm Işıkkent topluluğu ile bir araya gelmeyi hayal etmiştik. Ancak; çoğumuzun pandemi sürecinde hissettiği gibi, hayatın planladıklarımızdan ibaret olmadığını gördük, yaşadık. 9 Eylül 2019 ile 13 Mart 2020 tarihleri arasına sığdırabildiğimiz her şeye müteşekkir olurken, 23 Mart itibariyle yeni deneyimler, öğretiler ve becerilerle karşı karşıya kaldık; işimizle, aşımızla ve geleceğimizle ilgili farklı duygulara gebe bir sürece tabi olduk. Dokunamasak da bir araya gelemesek de öğrencisi, öğretmeni, yönetimi, mezunu ve velisiyle Işıkkent Ailesinin gücünü hissettik, ne kadar birbirine bağlı olduğuna tanık olduk.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılını kapatıyor olmamıza rağmen önümüzdeki süreçte halen birçok şeyin belirsizlik içerisinde olduğunu biliyoruz. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılına dair resmî açıklamalar sürekli güncellenmekle birlikte hazırlıklarımızı her tür takvime ve sisteme uyumlanacak biçimde tamamladık, tamamlamaya da devam edeceğiz.

İçimiz buruk, özlem dolu ama bir o kadar da mutlu ve gururlu öğrencilerimizi tatile uğurluyor, bu süreçte her tür zorluğa rağmen öğrencilerinin hayatına dokunan, onların yanında olan öğretmenlerimize, zaman ve emeklerini esirgemeyen yöneticilerimize, her daim arkamızda olduklarını bizlere hissettiren ÇESVAK Yönetim Kurulu üyelerine, bizlere güvenen ve destek olan siz değerli velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ağustos ayında sağlıkla buluşmak üzere hoşça kalın…

En derin sevgi ve saygılarımızla,