8. SINIFLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ 18.06.2020

LGS’ye girecek olan tüm 8. sınıf öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Her anını dolu dolu geçirdiğiniz ortaokul yıllarınızı Mart ayından itibaren farklı deneyimler yaşadığınız olağanüstü bir dönemle tamamladınız. Bu süreci olgunlukla karşılayarak karmaşık ve zor şartlara hazır olduğunuzu, çabuk uyum sağlayabildiğinizi, üstesinden gelebilmek için gerekli donanıma sahip olduğunuzu ispatladınız. Bunun için sizlerle gurur duyuyoruz. Yarın gireceğiniz LGS sınavı sadece belli konularda bilginizi bir yere kadar ölçümleyecek ama bütünsel birey olarak sizleri değerlendiremeyecek bir sınavdır. Elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inanıyoruz. Alacağınız sonuçlara değil her zaman süreçlerinize odaklanan bizler, bildiğiniz kadar değil merak ettiğiniz kadar var olacağınızı; gösterdiğiniz yaratıcılık, yüksek enerji, kararlılık ve çalışkanlıkla geleceği şekillendirecek beceri ve bilgilerle donandığınızı biliyoruz. Öğrenme serüveninizde bu sınavı da bir deneyim olarak görmenizi bundan da kendinize kazanımlar çıkarmanızı diliyoruz. Yaşam başarınız ve öğrenme arzunuz daim olsun.