PYP SERTİFİKALARINI ALDILAR, ORTAOKULLU OLDULAR 11.06.2019

Özel Işıkkent İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı’nda son senelerini tamamladılar. PYP okullarında öğrencilerin yaşamında önemli yeri olan PYP Sergisi için hazırlandılar. İlk Yıllar Programı (PYP) sergisi, PYP’nin temel öğelerinin hepsini gösterdiğinden, bir PYP okulunun ve öğrencisinin yaşamında önemli bir olayı temsil eden ve Uluslararası Bakalorya (IB) öğrenen profilinin özelliklerini sergileyebilmeleri için öğrencilere fırsat tanıyan son derece önemli bir deneyimdir. Özel Işıkkent İlkokulu öğrencileri de PYP’deki son yıllarında “Gezegenimizi Paylaşmak” üniteleri çerçevesinde ortaklaşa yürütülen disiplinlerüstü bir sorgulama sürecine girdiler ve bu kapsamda gerçek yaşama dair konuları ya da sorunları tanımladılar, sorguladılar ve bunlara çözümler sundular. Çözüm önerilerini yansıtan çalışmalarını sergide paylaşan öğrencilerimiz daha sonra düzenlenen tören ile PYP sertifikalarını aldılar, söyledikleri şarkılar ile bizlere duygulu anlar yaşattılar. Hepimiz için son derece özel olan bu güzel ve önemli günü bizlerle paylaşan tüm velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize ilerideki eğitim öğretim yaşamlarında başarılar diliyoruz, yolları her daim açık olsun.