MADALYALARI TOPLADILAR 11.06.2019

30-31 Mayıs 2019 tarihlerinde İlkokul Minik B Yüzme Kız ve Erkek Takımımız MEB İl Müsabakalarına katıldı. Yarışmalarda 4x50 serbest ve karışık bayrakta kızlar İzmir 2.si, erkekler serbest bayrakta İzmir 2.si, karışık bayrakta İzmir 3.sü oldular. İki gün boyunca yapılan yarışmalar sonunda toplam puanda kızlar İzmir birincilik kupasını, erkekler de İzmir üçüncülüğü kupasını kazandılar. Yarışmalar boyunca okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimiz Ada Neke, Defne Erçelebi, Derin Aldoğan, Hazal Ece Dursun, İpek Atlı, Yağmur Okumuş, Özüm Sönmez, Zehra Ela Yalçın, Ege İnceoğlu, Ege Tunalı, Poyraz Mutlu, Poyraz Özel ve Selim Özbakkaloğlu’nu ve tribünden desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz.