SATRANÇ TURNUVASI 08.05.2019

ELC 3 öğrencilerimiz bir yıl boyunca haftada bir ders saati hafta içi ve bir ders OSP olmak üzere satranç eğitimi aldılar. 08 Mayıs 2019 Çarşamba günü anaokulumuz tarafından organize edilen bir satranç turnuvası gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz, aldıkları eğitim süresince edinmelerini hedeflediğimiz üç temel kazanım olan duygusal, bedensel ve bilişsel kazanımlarını bir turnuva ile sergilediler. Konuk anaokulumuz Panda Anaokulu ile öğrencilerimiz, Türkiye Satranç Federasyonu lisanslı hakemleri tarafından yönetilen turnuvayı keyifle tamamladılar. Kazanmanın ya da kaybetmenin önemli olmadığı, öğrenirken eğlenmenin önem kazandığı turnuvamız tam bir şölen havasında sonlandı. Bu şölene katılım sağlayıp, turnuvayı tamamlayan bütün öğrencilerimiz başarı belgelerini ve hediyelerini Işıkkent Anaokulu Müdürümüz Handan Yılmaz’dan aldılar.