MİSAFİR ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZU GEZDİ 11.04.2019

Torbalı Cengiz Topel Ortaokulu’ndan, lisede yatılı okumaya istekli olan 42 öğrenci, öğretmenleri ile birlikte okulumuzu tanımaya yönelik bir ziyaret gerçekleştirdiler. Lise Okul Müdürümüz Tufan Çapar ile Planlama ve Kayıt Ofisi Yöneticimiz Ebru Yüksek tarafından öğrencilere okulumuzun vizyon, misyon, öğretim programları, ders dışı etkinlikleri bursluluk politikamız ve kayıt koşullarımız hakkında bilgi verildi. Planlama ve Kayıt Ofisi Asistanı Meral Pasinligil, Lise Müdür Yardımcımız Murat Boysan eşliğinde misafir öğrenciler okulumuzu tanımaya yönelik bir okul turu yaptılar. Okul turunda yatılı bölümü de ziyaret eden öğrencilere, Bölüm Yöneticimiz Itır Arvuz Kaplan tarafından yatılılık hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.