EĞİTİME DESTEK 08.04.2019

EÇEV’in (Ege Çağdaş Eğitim Vakfı) her yıl düzenlediği, bu yıl 16. gerçekleşen Yenilikçi Yaratıcı Öğretmen Seminerinde Müzik Öğretmenimiz Eda Köyağasıoğlu ve Resim Öğretmenimiz Didem Acar okul öncesi PYP çerçevesi içerisinde sanat ve müzik uygulamaları üzerine bir sunum yaptılar. İlkokul öğretmenlerimiz Gizem Unal, Sevinç Gomel, Özlem Özsoydan ve PYP Koordinatörümüz Evrim Yalçın öğrenmeyi pekiştirmede öğrencilerin farklılıklarını göze alarak oyunu öğrenme ortamına dahil etmeye ve oyunu eğitimin bir parçası haline getirmeye yönelik bir çalıştay gerçekleştirdiler. Lise Matematik Öğretmenimiz Cemre Pehlivan ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Nazım Başaran “Sembolik mantıkla sanatını bul!” MYP projesi ile bir çalışma yaptılar. Projeleri, 80 proje arasından Matematik alanında sunulmak üzere 4 proje arasına seçildi, İzmir ve Denizli EÇEV’deki seminerlerde sunulmaya değer bulundu. Gönüllü olarak eğitime koydukları katkılarından ötürü öğretmenlerimizi yürekten kutlarız.